Follow by Email

Monday, 6 February 2012

TinGgaL kEnaNgaN........

erm...........................ari ni mcm nk cite 1 bnde.......pasal si Hamba ALLAH tu ar.......Mr.R...........................ari tu aq wat keje GILE ok!!!!ntah mne dtg keberanian aq ni ntah.....aq leh g anta msg pd dia n meluahkan ape y terbuku selama 5 taun ni.....so,korg rse aq ni SENGAL tahap ape erk??????hohohohohoho tp ntah ar...lpas aq luahkan aq mmg rse tenang gile....aq dh xde smpan hrapan palsu lg....sbb dia pun dh menjelaskan situasi ant aq ngan dia.......so,nothing to say lg ler...........xpe ar....aq GILE kejap je....lpas tu aq dh jd normal dh.......so,mmg genap 5taun ar hbgn aq ngan dia.......n after 5years......aq btol2 telah pergi dr idup dia......tnpe ape2 lg bayangan y tinggal pasal dia......juz y ade hnyelah kenangan tuk aq jd kan sempadan agar aq x wat kesilapan dimasa hadapan............................erm,now is my new story......xde lg kisah mse lalu.........selamat tinggal Mr.R....ko dh xde lg dh dlm kamus idup aq........tarikh 31.12.2011 adlh penamat segalanye......terima kasih ati.......sbb ko menguatkan aq.....ok,tukar cite ar......erm,ape perasaan ko erk...klu korg kwn ngan awekz ni ar......leh dikatakan kwn baik ar gak....smpai korg leh share rahsia korg pd dia.......tp tetibe dia melarang korg kwn ngan sorg pakwe ni......dia bg alasan konon nye...pakwe ni x ikhlas n whatever ar.........so,korg ni...ats dasar kwn....korg pun ikt ar ckp si awekz ni.........tup..tup...lpas ko ikt ckp dia ni.....korg rse mcm si awekz ni menjauhkan dri dr korg...............korg sdri blluurr.........tp korg still x dpt jwpn.....sbb si awekzz ni mcm lost gitu je....dh mcm x bermint nk frenz2 ngan korg lg dh......ape agak2 nye korg wat erk?????ish2.....aq sdri blluurrr beb.....sbb mse awl2 dlu si awekz ni ckp....jgn slh anggap pasal dia x bg kwn ngan si pakwe ni.....tp lme2 kan...aq dh mule rse sangsi beb.....sbb ble aq buka wall si aweekzzz ni....dia lak y still contact si pakwe ni....siap bg komen2 kat pix pakwe ni....so,korg rse ape erk????rse mcm kena TIPU IDUP2 x??????aq rse mcm tu ar.....n aq rse mcm nk cekik2 je aweekkzzz tu.........mmg aq xtau nk ckp ape dh kan le......ni ar manusia zaman skang kan?????xpenah senang ngaan idup org lain...........ape le nk jd ngan ko ni wahai aweekkzz...????muke dh nmpk alim......tp ALIM CELUP..........aq ni klu ckp kang jd jahat lak....tp.....korg rse patt ke aq wat baik lg ngan aweekkzzz y mcm ni????sila ckp skit..............erm,ni ar dia ble aq dh mule nk marah....sbb tu aq x suke....tp ape leh wat....aq xleh nk cite direct......sbb ni pasal maruah n perasaan org.......xpe ar.....biar ALLAH y balas.......aq pun xnk ar berdendam ngan aweeekzzz ni.....coz dia penah jd kwn aq...n aq xnk putuskan hbgn tu.....klu dia rse aq stil kwn dia....mesti dia akn cri aq n jelaskan sume ni.......so,by now..........selamat Tinggal Mr.R and Ms.NN...............aq akn ingt sume ni aagar x jd lg bnde y sme dlm idup aq,.....tima kasih tuk pelajaran y sgt bermakne................luv both of u......................